Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Θερμές ευχαριστίες !

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας από την ίδρυσή της το 2015 διαθέτει Βιβλιοθήκη με έργα των μελών της και εμπλουτίζεται κατά διαστήματα με νέες δωρεές, σύμφωνα με το καταστατικό.
Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της 16/11/2019 αποφασίστηκε να αποδοθούν δημόσια θερμές ευχαριστίες για τις πρόσφατες δωρεές βιβλίων που δεχθήκαμε.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαριστεί θερμά το μέλος μας, διαπρεπή φιλόλογο, συγγραφέα και ιστορικό κο Γεώργιο Ράπτη, για τη δωρεά δέκα πέντε (15) πολύτιμων βιβλίων (ιστορικών, λογοτεχνικών και εκπαιδευτικών) που φέρουν την υπογραφή του και θα κοσμούν τη Βιβλιοθήκη.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την αγαπητή μας Ελένη Παπανικολάου, δικηγόρο, που μας δώρισε ξύλινο έπιπλο βιβλιοθήκης καθώς και λογοτεχνικά βιβλία για εμπλουτισμό της ήδη υπάρχουσας Βιβλιοθήκης της Ένωσης.
Δεν παύουμε να ευγνωμονούμε τους γονείς της, το ζεύγος των οικοδεσποτών μας στο γραφείο, δικηγόρους Νίκο Παπανικολάου και Ζωή Συμεωνίδου-Παπανικολάου για τη στέγαση και όλες τις διευκολύνσεις που μας παρέχουν.

Θερμές επίσης ευχαριστίες ακολουθούν προς το μέλος του Δ.Σ. κα Βιβή Κοντοπούλου για τα βιβλία της "Διάφανος Κύκνος" και "Η ζωή μας ένας ωκεανός" που προστέθηκαν στα ράφια.

Επίσης, ευχαριστούμε το νέο μέλος της Ένωσης κο Λεωνίδα Βαϊόπουλο για τη δωρεά του παιδικού του βιβλίου «Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ-Μένιος, ο αρουραίος γιατρός» από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.

Ευχαριστούμε επίσης για τη δωρεά του τον κο Ανδρέα Μπούκα, με καταγωγή από τη Λεπτοκαρυά, που ζει επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία και κατά τη μεταξύ μας γνωριμία πρόσφερε λεύκωμα με τις δράσεις της Ελληνικής Κοινότητας Σουηδίας. Το δεχθήκαμε με ευχαρίστηση και θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε στο μέλλον καλύτερα.

Δωρεά βιβλίων δεχθήκαμε επίσης ταχυδρομικώς από τον απόστρατο ιατρό, συγγραφέα  και μεταφραστή κο Γιώργη Χωλιαστό με καταγωγή από τη Λακωνία ο οποίος  έστειλε για τη Βιβλιοθήκη μας θεατρικό μονόπρακτο και μετάφραση της τραγωδίας "Αγαμέμνων" του Αισχύλου.
                                     Για το Δ.Σ.
                        Η Γ. Γραμματέας Ε.Κορτσάρη