Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

"Η ποίηση ταξιδεύει στο 1821" .... στη Νάουσα


  






Αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Νάουσας  για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και το ολοκαύτωμα της Νάουσας, μεταβήκαμε το πρωινό της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022 στην Ηρωική Πόλη της Νάουσας, εκπροσωπώντας  την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας και με μέλη των Εικαστικών της Πιερίας καθώς και μέλη της Ομάδας «Η ποίηση ταξιδεύει» από Ημαθία και Πέλλα που συμμετέχουν στην έκδοση,  πήραμε μέρος στον εορτασμό της πόλης με την παρουσίαση της ποιητικής ανθολογίας  «Η ποίηση ταξιδεύει στο 1821», που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο πολιτισμού π. ΒΕΤΛΑΝΣ.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νάουσας και την Αντιδήμαρχο κα Δώρα Μπαλτατζίδου για την τιμή, τα μέλη της Λογοτεχνικής Συντροφιάς για τη φιλοξενία, τη δημοσιογραφική σελίδα naousanews.gr για την κάλυψη, τον φωτογράφο Κυριάκο με τον φακό του και όλους τους φίλους ποιητές και εικαστικούς για τη συνεργασία, με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε δημιουργικά σύντομα!

Αντίγραφα της συλλογικής έκδοσης θα δωριστούν στις δημοτικές και σχολικές βιβλιοθήκες Γυμνασίων και  Λυκεἰων, από τα έσοδα της διάθεσης του βιβλίου. 

                                                Για το Δ.Σ.

                                                Ευγενία Κορτσάρη

                                                Αντιπρόεδρος