Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Συγχαίρουμε θερμά τα μέλη μας!

 

Συγχαίρουμε θερμά το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας κα Ελένη Ζαραμητροπούλου που στις 31/3/2023 έλαβε το β΄βραβείο Έμμετρης Ποίησης στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας της Ε.Λ.Β.Ε.  με το έμμετρο ποίημα «Μικρασία ανέκαθεν Ελληνική» , τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Επίσης, τη συγχαίρουμε για την τιμή του δεύτερου επαίνου για τη συμμετοχή της με το διήγημα «Αναμνήσεις από τη Σμύρνη» στον 18ο  Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζογραφίας της Ε.Λ.Β.Ε.  τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.





Συγχαίρουμε θερμά τον  κο Ιωάννη Παπαγεωργίου (Γ. Γραμματέα της ΕΝΩ.ΣΥ.Π.) για το ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τη συμμετοχή του στον ίδιο, τον 18ο   Διεθνή Διαγωνισμό  Ποίησης και Πεζογραφίας της Ε.Λ.Β.Ε.   με το ελεύθερο ποίημα «Μικρά Ασία», τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Επίσης, ο φιλόλογος κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος του παρουσιαστή Κώστα Αβανίδη στις 10 Μαρτίου 2023 στον τηλεοπτικό σταθμό EUROPE 1 όπου ανέλυσε τη Επανάσταση του 1821. Στη συνέχεια, στις 17 Μαρτίου 2023 ήταν και πάλι καλεσμένος στην ίδια εκπομπή και αναφέρθηκε διεξοδικά στη Μικρασιατική Καταστροφή.


Ακόμη, συγχαίρουμε τον αναπληρωτή ταμία της ΕΝΩ.ΣΥ.Π. κο Θεοχάρη Στύλο για τη συμμετοχή του μαζί με 19 Ιταλούς ποιητές σε ποιητική ανθολογία ποιημάτων αγάπης, που κυκλοφορεί στην Ιταλία από τον εκδοτικό οίκο Dragorosso Editore με τίτλο "Come il primo giorno" η οποία στην ελληνική γλώσσα μεταφράζεται " Όπως την πρώτη ημέρα".


Ευχόμαστε υγεία και πάντα διακρίσεις!

                        Με τιμή


            Το Δ.Σ. της ΕΝΩ.ΣΥ.Π.