Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Προς τον έρωτα με τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου

«Προς τον  έρωτα»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  μουσικοποιητική εκδήλωση το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβροουαρίου 2018  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου ,  με τίτλο «προς τον έρωτα».   Στην κατάμεστη αίθουσα του παλιού σχολείου του Λιτοχώρου  τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους  οι τοπικοί φορείς, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου και οι οικογένειες των συμμετεχόντων.
 Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν μέλη  του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου  με τη συμμετοχή προσκεκλημένων ποιητών, μελών της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας,  που ανέγνωσαν ποιήματά τους προς  τιμήν του έρωτα.  
Η εκδήλωση διανθίστηκε με μουσικά διαλείμματα από τη Χαρά Κατσαρού στο πιάνο και τη Δήμητρα Παρρή Νίκα στο βιολί, που έπαιξαν αποσπάσματα από γνωστά κλασικά έργα.  Παράλληλα προβλήθηκε βίντεο με έργα τέχνης  ντόπιων   ζωγράφων.   Στο κλείσιμο της βραδιάς  η μοντέρνα χορογραφία με τον Παναγιώτη  Ζαχουδάνη  και την  Αναστασία  Μακρή  (του χορευτικού τμήματος του Ομίλου) σε ρυθμό βαλς εντυπωσίασε όλους, με παρατεταμένα χειροκροτήματα, ενώ φεύγοντας προσφέρθηκε στους καλεσμένους αναμνηστικό με το πρόγραμμα της εκδήλωσης  και σοκολατάκια .
Φωτογραφικά κάλυψε τη βραδιά η Στέλλα Τζιτζιλή την οποία ευχαριστούμε πολύ όλοι!


                                                Για το Δ.Σ. της ΕΝΩ.ΣΥ.Π.

                                              Ε. Κορτσάρη-Γ. Γραμματέας

https://www.facebook.com/dorota.karailia/videos/10155505683949613/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου