Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας πραγματοποίησε πνευματική εκδήλωση το πρωινό της Κυριακής 27/11/2022 στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης, προς τιμήν της Αγίας Αικατερίνης, με ομολογουμένη επιτυχία και με το επίκαιρο θέμα "Ηθική, το μεγάλο ζητούμενο".

Οι εκλεκτοί ομιλητές μας, ο δικηγόρος κος Σιδηρόπουλος, η σύμβουλος φιλολόγων κα Αγγέλη και ο ψυχίατρος κος Κατόγλου ανταποκρίθηκαν επάξια στο κάλεσμα και κάλυψαν πλήρως το θέμα, ο καθένας από την πλευρά του δεχόμενοι στο τέλος τα θερμά συγχαρητήρια του κοινού και τις ευχαριστίες των διοργανωτών. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου, ο δ/ντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δρ. Μακρής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, μέλη και φίλοι της Ένωσης.


                                        Ευγενία Κορτσάρη

                                        Αντιπρόεδρος ΕΝΩΣΥΠ

 



















 

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την ωραία εκδήλωση και την επιλογή του πολύ ενδιαφέροντος θέματός της! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, λόγω ασθένειας. Μπράβο σας πάλι και να δούμε περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες.
    Και μια επιθυμία - πρόταση: Θεωρώ ότι είναι καλό και χρήσιμο να ανακοινώνονται έγκαιρα στη σελίδα της Ένωσης οι ημέρες και ώρες συνάντησης του ΔΣ, ώστε να το γνωρίζουν τα μέλη και πιθανά να συμμετέχουν κάποιοι σε αυτές τις συνεδριάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργύρης Ολοκτσίδης3 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:57 π.μ.

      Το σχόλιο είναι δικό μου. Αργύρης Ολοκτ΄σιδης.

      Διαγραφή